Оренда державного та комунального майна на "англійському" аукціоні

Про передачу в оренду через повторний аукціон (із зниженням стартової ціни на 50 відсотків) приміщення офісу першого поверху адміністративної будівлі загальною площею 60,30 кв.м. (в т.ч. приміщення (2-3) - 23,40 кв.м, приміщення (2-4) – 17,10 кв.м, приміщення (2-5) – 19,80 кв.м згідно з поверховим планом) за адресою: Чернівецька область, Чернівецький район, м. Чернівці, вул. Головна, 249-А, що перебуває на балансі Головного управління статистики у Чернівецькій області, відповідно до Переліку нерухомого державного майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні (відповідно до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна»).

Очікується підписання договору

Початкова ціна продажу
без урахування ПДВ
30.15 грн
Про передачу в оренду через повторний аукціон (із зниженням стартової ціни на 50 відсотків) приміщення офісу першого поверху адміністративної будівлі загальною площею 60,30 кв.м. (в т.ч. приміщення (2-3) - 23,40 кв.м, приміщення (2-4) – 17,10 кв.м, приміщення (2-5) – 19,80 кв.м згідно з поверховим планом) за адресою: Чернівецька область, Чернівецький район, м. Чернівці, вул. Головна, 249-А, що перебуває на балансі Головного управління статистики у Чернівецькій області, відповідно до Переліку нерухомого державного майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні (відповідно до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна») Первісна балансова вартість об'єкта 23474,00 грн., залишкова балансова вартість об'єкта – 0 грн. Стартова орендна плата 30.15 грн. Строк оренди - 5 років з дати набрання чинності договором оренди, але не довше ніж до моменту переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна». Потужність електромережі - 16 квт. Є водозабезпечення, каналізація, постачання природного газу. Орендар компенсовує балансоутримувачу витрати на оплату комунальних послуг і земельного податку (плати за землю). Річна сума земельного податку у 2024 році становить 262.68 грн. Майно може бути використане за цільовим призначенням на розсуд Орендаря, за винятком таких цільових призначень: 3 - бібліотеки. Театри. Кінотеатри, діяльність з кіно показів. 5 - тренажерні зали, заклади фізичної культури і спорту, діяльність з організації та проведення занять різними видами спорту. 6 - заклади охорони здоров’я, клініки, лікарні, приватна медична практика. Аптеки. Ветеринарні лікарні (клініки), лабораторії ветеринарної медицини, ветеринарні аптеки. Медичні лабораторії. 11- нічні клуби. Ресторани з нічним режимом роботи (після 22 год.). Сауни, лазні. Організація концертів та іншої видовищно-розважальної діяльності. Готелі, хостели, турбази, мотелі, кемпінги, літні будиночки. Комп’ютерні клуби та Інтернет-кафе. 15 - ритуальні послуги. Громадські вбиральні. Збір і сортування вторинної сировини. - інша додаткова умова, передбачена законодавством (відповідно до част.2 ст.770 ЦК України): договір оренди державного майна, укладений за результатами аукціону припиняється у разі переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».
Ідентифікатор аукціону
LLE001-UA-20240417-74600
Дата публікації процедури
17 квіт. 2024 15:28:38
Остання дата зміни процедури
20 трав. 2024 16:14:50
ID
Номер лоту
422101
Стартова ціна лота
30.15 грн
Гарантійний внесок
9 129.42 грн
Розмір кроку аукціону
0.30 грн
Реєстраційний внесок
710.00 грн
Порядковий номер аукціону
2
Мінімальна кількість заяв
1
Посилання на об'єкт
Ідентифікатор майданчика
sale.bue.com.ua
Торги за аукціоном відбулись
Історія електронного аукціону
Протокол електронних торгів
Завантажити PDF HTML
Загальна інформація про процедуру
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об'єкта
П.І.Б. контактної особи (балансоутримувача): Іванічек Олег Миколайович – головний спеціаліст-юрисконсульт Головного управління статистики у Чернівецькій області тел.: +380505231059 пошта: [email protected] П.І.Б. контактної особи (Орендодавця) – Чорней Сергій Вікторович – головний спеціаліст відділу орендних відносин та управління державним майном Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення ФДМУ; тел. (0372) 554235; адреса електронної пошти: [email protected] (у робочі дні за попереднім записом з 10:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю).
Номер попереднього аукціону
Додаткові відомості
Строк оренди - 5 років з дати набрання чинності договором оренди, але не довше ніж до моменту переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»; договір оренди державного майна, укладений за результатами аукціону припиняється у разі переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»(відповідно до част.2 ст.770 ЦК України).
Строк оренди - 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна)
Ні
Строк оренди
5 років
На фінальну суму нараховується ПДВ
Ні
Стартова орендна плата розрахована з урахуванням балансової вартості
Ні
Тип переліку, до якого віднесено об'єкт
Перелік першого типу
Період розрахунку стартової вартості
Стартова вартість за місяць
Інформація про виконавчі провадження накладені на об'єкт
Правила та умови передачі об‘єкта в оренду
Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)
Тільки зазначене
Опис обмежень цільового призначення об'єкта (за наявності)
Майно може бути використане за цільовим призначенням на розсуд Орендаря, за винятком таких цільових призначень: 3 - бібліотеки. Театри. Кінотеатри, діяльність з кіно показів. 5 - тренажерні зали, заклади фізичної культури і спорту, діяльність з організації та проведення занять різними видами спорту. 6 - заклади охорони здоров’я, клініки, лікарні, приватна медична практика. Аптеки. Ветеринарні лікарні (клініки), лабораторії ветеринарної медицини, ветеринарні аптеки. Медичні лабораторії. 11- нічні клуби. Ресторани з нічним режимом роботи (після 22 год.). Сауни, лазні. Організація концертів та іншої видовищно-розважальної діяльності. Готелі, хостели, турбази, мотелі, кемпінги, літні будиночки. Комп’ютерні клуби та Інтернет-кафе. 15 - ритуальні послуги. Громадські вбиральні. Збір і сортування вторинної сировини
Додаткові умови оренди майна
Наказ Управління забезпечення реалізації повноважень по Чернівецькій області від 14.02.2024 №18, із змінами внесеними наказом від 16.04.2024 №60, а саме: - обмеження щодо цільового призначення об’єкта оренди: 3 - Бібліотеки. Театри. Кінотеатри, діяльність з кіно показів. 5 - Тренажерні зали, заклади фізичної культури і спорту, діяльність з організації та проведення занять різними видами спорту. 6 - Заклади охорони здоров’я, клініки, лікарні, приватна медична практика. Аптеки. Ветеринарні лікарні (клініки), лабораторії ветеринарної медицини, ветеринарні аптеки. Медичні лабораторії. 11 - Нічні клуби. Ресторани з нічним режимом роботи (після 22 год.). Сауни, лазні. Організація концертів та іншої видовищно-розважальної діяльності. Готелі, хостели, турбази, мотелі, кемпінги, літні будиночки. Комп’ютерні клуби та Інтернет-кафе. 15 - Ритуальні послуги. Громадські вбиральні. Збір і сортування вторинної сировини - інша додаткова умова, передбачена законодавством (відповідно до част.2 ст.770 ЦК України): договір оренди державного майна, укладений за результатами аукціону припиняється у разі переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».
Можливість суборенди
Ні
Пропонований графік оренди
Період дії графіку
Знижка
Розмір знижки від попереднього аукціону, %
50
Стартова вартість попереднього аукціону
60.3 UAH з урахуванням ПДВ
Дані про балансоутримувача, орендодавця, чинного орендаря та керуючу організацію
Тип власності
Державна
Балансоутримувач
Інформація щодо підтвердження повноважень
Назва організації
Головне управління статистики у Чернівецькій області
Тип ідентифікації організації
UA-EDR
Повна юридична назва організації
Головне управління статистики у Чернівецькій області
Ідентифікатор організації
02363066
Класифікатор об’єктів адміністративно-територіального устрою України
koatuu
Назва адміністративно-територіальних об’єктів України
Код адміністративно-територіальних об’єктів України
Країна
Україна
Область
Чернівецька область
Населений пункт
Чернівці
Адреса
вул. Головна, 249-а
Поштовий індекс
58018
ПІБ
Іванічек Олег Миколайович
Адреса електронної пошти
Номер телефону
+380505231059
Номер Факсу
Веб адреса
Орендодавець
Інформація щодо підтвердження повноважень
Назва організації
РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ, ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ТА ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ
Тип ідентифікації організації
UA-EDR
Повна юридична назва організації
РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ, ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ТА ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ
Ідентифікатор організації
42891875
Класифікатор об’єктів адміністративно-територіального устрою України
koatuu
Назва адміністративно-територіальних об’єктів України
Код адміністративно-територіальних об’єктів України
Країна
Україна
Область
Івано-Франківська область
Населений пункт
м. Івано-Франківськ
Адреса
вул. Василіянок, 48
Поштовий індекс
76019
ПІБ
Чорней Сергій Вікторович
Адреса електронної пошти
Номер телефону
+380975416464
Номер Факсу
Веб адреса
Склад лоту
Актив
Опис об‘єкта
Приміщення офісу першого поверху адміністративної будівлі загальною площею 60,30 кв.м. (в т.ч. приміщення (2-3) - 23,40 кв.м, приміщення (2-4) – 17,10 кв.м, приміщення (2-5) – 19,80 кв.м, згідно з поверховим планом) за адресою: Чернівецька область, Чернівецький район, м. Чернівці, вул. Головна, 249-А, що перебуває на балансі Головного управління статистики у Чернівецькій області
Кількість одиниць
60,3000 метри квадратні
Класифікація згідно CAV
04000000-8 - Нерухоме майно
Додатковий класифікатор об’єкта
CPVS: (QB29-3) - З питань законодавства у сфері нерухомості
CPVS: (PA01-7) - Оренда
Адреса місцезнаходження майна
Країна
Україна
Область
Чернівецька область
Населений пункт
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ/М.ЧЕРНІВЦІ
Адреса
249-А, Головна вулиця, Першотравневий район, Чернівці, Чернівецька міськрада
Поштовий індекс
58018

Географічні координати розташування

Широта
48.260031759990454
Довгота
25.955054117996536
Висота
19
Технічні характеристики, нерухомість
Загальна площа будівлі, до складу якої входить об'єкт оренди, кв.м.
3733.7
Загальна площа об'єкту оренди, кв.м.
60.3
Корисна площа об'єкту оренди, кв.м.
60.3
Місце розташування об'єкта в будівлі
Надземний
Номер поверху або поверхів
1
Технічний стан об'єкта оренди
Задовільний
Потужність електромережі, кВт
16
Ступінь потужності електромережі
Перший ступінь
Додаткова інформація щодо комунікацій, що є в об'єкті
Інформація про наявність окремих особових рахунків на об'єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг, або інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг
Інформація щодо компенсації балансоутримувачу сплати земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об'єкт оренди
Річна сума земельного податку у 2024 році становить 262.68 грн.
Чи приєднаний об'єкт оренди до електромережі
Так
Водозабезпечення присутнє
Так
Каналізація присутня
Так
Газифікація присутня
Так
Централізоване опалення присутнє
Ні
Автономне опалення присутнє
Ні
Лічильник опалення присутній
Ні
Вентиляція присутня
Ні
Кондиціонування присутнє
Ні
Телефонізація присутня
Ні
Телебачення присутнє
Ні
Інтернет присутній
Ні
Ліфт присутній
Ні
Охоронна сигналізація присутня
Пожежна сигналізація присутня
Ні
Рік будівництва
Технологія будівництва
Житлова площа, кв. м
Площа кухні, кв. м
Площа ділянки, кв. м
Тип об'єкта майна
Нерухомість
Документи
Назва документу
Тип документу
Фотографічне зображення майна
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Фотографічне зображення майна
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Фотографічне зображення майна
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Фотографічне зображення майна
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Фотографічне зображення майна
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Поверховий план об'єкта або план поверха
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Тип документу
Проєкт договору оренди
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Паспорт торгів
Дата завантаження
17 квіт. 2024 15:28:38

Назва документу
Тип документу
Погодження змін до опису лоту. Опис причин редагування
Дата завантаження
18 квіт. 2024 11:39:12

Дати та термiни
Період запитань
з 17.04.2024 15:28 до 15.05.2024 18:00
Період відповідей
з 17.04.2024 15:28 до 15.05.2024 18:00
Період подання заяви на участь в аукціоні
з 18.04.2024 18:00 до 15.05.2024 20:00
Період редагування
з 17.04.2024 15:28 до 18.04.2024 18:00
Період аукціону
з 16.05.2024 12:45 до 16.05.2024 13:14